Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR: “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

 

BARIS VE HUZUR ISTIYORSAK GÜÇLÜ OLMALIYIZ

 

Yüregir Belediyesi Mart ayi olagan meclis toplantisi Idlib sehitlerimiz için okunan Fatiha ile basladi. Meclisin açilinda konusan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Bir ve beraberlik içinde devletimizin, ordumuzun yanindayiz” dedi.

 

Yüregir Belediyesi Mart ayi olagan meclis oturumu geçtigimiz günlerde Idlib’te rejim unsurlarinin hava saldirisi sonucu sehit düsen 34 asker için okunan Fatiha ile açildi. Açilista konusan Baskan Kocaispir, “Biz farkli siyasi görüslerden olsak da bu vatan hepimizin vatani. Biz buradayiz. Burada yasiyoruz ve burada ölecegiz. Bu topraklari vatan bilmis tüm kardeslerimiz ile bir ve beraberlik içerisinde bu zor zamanlarda devletimizin yanindayiz. Türk Silahli Kuvvetlerimizin yanindayiz.” diye konustu.

 

‘Bizim hiçbir ülkenin topraginda gözümüz yok’ diyen Baskan Kocaispir, Atatürk’ü örnek göstererek, “Baris ve huzur istiyorsak güçlü olmaliyiz. Hatay’in ana vatana katilmasi için hasta yatagindan gelip Adana’da bu isi takip eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu yaklasimini hiç unutmayalim. ‘Size savasmayi degil, ölmeyi emrediyorum’ demisti. Evet, biz asker bir millet, asker bir toplumuz. Ama savas istemiyoruz. Burada huzur içerisinde yasamak istiyorsak bir ve beraber olmaliyiz. Bilinmelidir ki Hatay’i kendi topraklari içerisinde göstermek isteyen hastalikli zihniyete bu millet asla müsaade etmeyecektir.

 

Bize düsen aramizdaki ufak ayriliklari, sikintilari bir kenara birakmaktir. Inanin birbirimize dayanmaktan baska çaremiz yok. Birbirimizden baska kimsemiz yok. Birbirimize sahip çikalim. Allah birligimizi, dirligimizi daim etsin. Bu vesile ile bir kez daha sehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar, yakinlarina sabirlar diliyorum” seklinde konustu.

Gündem disi söz alan mecliste grubu olan partilerin grup sözcüleri ise konusmalarinda birlik ve beraberlik vurgusu yapti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli